Agenda

Webinar belastingen

Online via zoom
February 20, 2023
19.00-20.00 uur

Heb je als mantelzorger afgelopen jaar veel zorgkosten gemaakt? Volg dit webinar en leer welke aftrekkosten je dit jaar mag gebruiken van de Belastingdienst.

De Belastingdienst houdt vrijwel altijd geld in op je loon, uitkering of pensioen. Heb je veel zorgkosten, dan kun je die inhouding vaak gedeeltelijk terugkrijgen. Vooral bij een laag inkomen is de kans op teruggave groot. Daarnaast kun je door de aftrek van zorgkosten je (toetsings)inkomen verlagen. Dit inkomen is van invloed op de hoogte van bijvoorbeeld je eigen bijdrage voor de Wmo en voor de huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag.

Praktische informatie

  • Gratis webinar voor leden op 21 februari
  • Maximum aantal deelnemers: 100 deelnemers
  • Het webinar wordt via Zoom gegeven. Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link naar het Webinar
  • Het webinar start om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur
  • Trainers Ginette Klein, medewerker Mantelzorglijn, sociaal juridisch adviseur en trainer MantelzorgNL en Dick van Heun, extern adviseur Mantelzorglijn

Interesse in het webinar maar geen lid van MantelzorgNL?

Voor slechts € 23,- kun je je aanmelden. Maar word je lid voor diezelfde € 23,- dan kun jij je gelijk gratis aanmelden voor het webinar. Daarnaast profiteer je van vele andere voordelen van het lidmaatschap.  Ga naar mantelzorg.nl/lidworden en schrijf je snel in!

Aanmelden webinar

Het webinar is speciaal voor mantelzorgers. Wil jij hier meer over weten? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.