30Mar 21
Agenda
Training

Workshop: Klein geluk voor mantelzorgers

March 30, 2021
20:00 uur - 21:00 uur

Het webinar is een korte online workshop, je gaat individueel en in een tweetal actief recepten uitproberen. Het is een selectie uit de totale workshop Klein geluk.

Een kennismaking. Maar in dit uur kun je al veel opsteken en krijg je voldoende tips en handvatten. Graag nodig ik jullie uit om deel te nemen.

“De workshop klein geluk heeft mij bewust gemaakt van hoe het werk als je druk bent, je jezelf verdrietig voelt, soms overbelast door de zorg voor de ander. Bewust van hoe ik, soms met maar een paar minuten, toch tijd kan nemen voor mezelf. Hoe dit doorwerkt, en ik mezelf beter of gelukkiger ga voelen.” Anne, deelneemster aan workshop ‘Klein geluk’

Interesse? Meld je dan nu aan

De workshop  is gratis voor leden van MantelzorgNL. Niet-leden betalen € 23,-. Ik meld me aan voor het workshop Klein geluk voor mantelzorgers, op 30 maart 2021 van 20 tot 21 uur.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Mariët of Annette van de Academie via academie@mantelzorg.nl

Tip:
Je kunt ook direct lid worden, dan maak je gratis gebruik van de workshop maar krijg je bovendien alle voordelen van het lidmaatschap. Hieronder valt de mogelijkheid gebruik te maken van Coachfriend ter waarde van € 399,-, alle actuele informatie over mantelzorg via de nieuwsbrief en ons Magazine.