Ga naar de inhoud
30Nov 21
Agenda
Webinar

Webinar mantelzorg en pgb

November 30, 2021
19:30 uur - 21:30 uur

Het webinar Mantelzorg en pgb is VOL. Via onderstaand aanmeldformulier kun je je opgeven voor de wachtlijst. Je ontvangt een bevestiging als er een plekje vrij komt.

Op  30 november kun je gratis deelnemen aan het Webinar Mantelzorg en pgb. Interesse in het webinar maar geen lid van MantelzorgNL? Geen probleem! Ook jij bent deze keer van harte welkom om het webinar bij te wonen.

Met een persoonsgebonden budget (pgb) kunnen mensen die langere tijd zorg of ondersteuning nodig hebben deze zelf regelen. Ook sommige zorgtaken van mantelzorgers kunnen uit een pgb worden betaald. Maar hoe werkt dat dan? En waarom zou je dat wel of niet willen als mantelzorger? Deze vragen staan centraal in dit webinar.

Voor wie?

Mantelzorgers en hun naaste die voor de keuze staan hoe ze hun zorg of ondersteuning gaan regelen: met een pgb of niet.

Wat kun je verwachten?

Een uur met relevante informatie over het pgb, bedoeld om je te helpen bij het maken een weloverwogen keuze om zorg of ondersteuning te regelen met een pgb of juist niet.

Het webinar wordt verzorgd door Per Saldo, de landelijke verenging van mensen met een pgb. Al jarenlang werkt MantelzorgNl nauw samen met Per Saldo, o.a. op het gebied van belangenbehartiging en trainingen.

Praktische informatie

  • Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur
  • Maximum aantal deelnemers: 30 personen vol = vol!
  • Bij veel interesse wordt er gekeken of we dit in 2022 nog een keer kunnen aanbieden.