Ga naar de inhoud
23Nov 21
Agenda
Webinar

Webinar mantelzorg en pgb

November 23, 2021
19:30 uur - 21:30 uur

Het webinar Mantelzorg en pgb is VOL. Meld je aan voor de reservelijst via onderstaand formulier.

Op  23 november kun je gratis deelnemen aan het Webinar Mantelzorg en pgb. Interesse in het webinar maar geen lid van MantelzorgNL? Geen probleem! Ook jij bent deze keer van harte welkom om het webinar bij te wonen.

Met een persoonsgebonden budget (pgb) kunnen mensen die langere tijd zorg of ondersteuning nodig hebben deze zelf regelen. Ook sommige zorgtaken van mantelzorgers kunnen uit een pgb worden betaald. Maar hoe werkt dat dan? En waarom zou je dat wel of niet willen als mantelzorger? Deze vragen staan centraal in dit webinar.

Voor wie?

Mantelzorgers en hun naaste die voor de keuze staan hoe ze hun zorg of ondersteuning gaan regelen: met een pgb of niet.

Wat kun je verwachten?

Een uur met relevante informatie over het pgb, bedoeld om je te helpen bij het maken een weloverwogen keuze om zorg of ondersteuning te regelen met een pgb of juist niet.

Het webinar wordt verzorgd door Per Saldo, de landelijke verenging van mensen met een pgb. Al jarenlang werkt MantelzorgNl nauw samen met Per Saldo, o.a. op het gebied van belangenbehartiging en trainingen.

Het webinar start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. VOLGEBOEKT

Meld je nu aan voor de reservelijst via onderstaand formulier.

Nog geen lid?

Wil je het werk van MantelzorgNL steunen? En in de toekomst vaker gratis deelnemen aan onze webinars? Voor slechts € 23,- per jaar ben je al lid. Je profiteert dan gelijk van de vele andere voordelen van het lidmaatschap, zo krijg je gratis het magazine MantelKRACHT (3 x per jaar) en informatiespecials over uiteenlopende mantelzorgthema’s. Zo ben je als mantelzorger altijd goed geïnformeerd! Tijdelijk ontvang je nu een VVV-cadeaukaart t.w.v. € 10,- bij je lidmaatschap. Ga naar mantelzorg.nl/lidworden om je in te schrijven.