Agenda

Webinar Mantelzorg en werk: hoe blijf je in balans?

online
November 9, 2022
20:00 - 21:00 uur

Een webinar voor mantelzorgers over mantelzorg en werk: hoe blijf je in balans

Je hebt een drukke baan en zorgt daarnaast voor iemand die extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld voor je ouder wordende ouder(s), je zieke kind of partner of een naaste kennis. Deze combinatie gaat je prima af. Toch merk je dat sluipsgewijs steeds meer tijd opgaat aan het zorgen voor de ander, ten koste van de tijd voor jezelf en wellicht ook wel ten koste van je werk. Je weet dat dit niet goed is, en je wilt dit ook eigenlijk helemaal niet, maar toch, de ander heeft jouw hulp nodig en die laat je niet in de steek. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de balans tussen werk, zorg en privé te herstellen.

In deze workshop geven we je hiervoor concrete tips en handvatten. Dit doen we o.a. door het tonen van een aantal filmpjes, die we met elkaar bespreken. Ontdek wat in jouw situatie het beste past om zorg en werk vol te houden, nu en in de toekomst en meld je snel aan voor de workshop Privé, werk en mantelzorg: hoe blijf je in balans?

Wil jij niet wachten op de workshop en nu al vast een aantal tips? Vul dan online de wegwijzer van MantelzorgNL in!

Praktische informatie

  • Gratis webinar voor leden op 10 november
  • Maximum aantal deelnemers: 100 deelnemers
  • Het webinar wordt via Zoom gegeven. Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link naar het Webinar
  • Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur
  • Trainer Kim Dirkse

Interesse in het webinar maar geen lid van MantelzorgNL?

Voor slechts € 23,- kun je je aanmelden. Maar word je lid voor diezelfde € 23,- dan kun jij je gelijk gratis aanmelden voor het webinar Mantelzorg en positieve gezondheid. Daarnaast profiteer je van vele andere voordelen van het lidmaatschap. Bovendien ontvang je nu tijdelijk het Zakboek Financiën t.w.v. € 6,49 bij je lidmaatschap. Ga naar mantelzorg.nl/lidworden en schrijf je snel in!

Aanmelden webinar

Het webinar is speciaal voor mantelzorgers. Wil jij hier meer over weten? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.