Agenda

Webinar Seksualiteit en intimiteit

September 28, 2022
20:00 - 21:00 uur

Een webinar speciaal voor mantelzorgers

Wanneer je partner ziek is, dan kan dat gevolgen hebben voor jullie seksualiteit en intimiteit. Er kunnen problemen ontstaan door de ziekte zelf en door de behandelingen die iemand ondergaat. De balans in geven en nemen verandert. De onderlinge relatie verandert doordat jouw rol verandert. Ben je nog wel echt de partner of ben je vooral de zorgverlener van je partner geworden?

Onze deskundigen informeren je over lichamelijke  en psychische gevolgen van ziekte die van invloed kunnen zijn op seksualiteit en intimiteit. En over welke stappen je zelf kunt zetten. Hoe vind je een nieuw evenwicht in de rollen binnen de relatie?

Het webinar is speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden, die zorgen voor hun partner. Je mag alleen, maar ook samen met je partner komen. Wil je meer weten over veranderende rollen, seksualiteit en intimiteit, meld je dan aan.

Praktische informatie

  • Gratis webinar op 28 september, van 20.00 – 21.00 uur
  • Het webinar wordt via Zoom gegeven. Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link naar het Webinar
  • Het webinar wordt gegeven door Marga IJland (gynaecoloog en seksuoloog), Henk Elzevier (uroloog en seksuoloog) en Nienke Dekkinga (consulent seksuele gezondheid)

Inschrijven

Inschrijving kan via het formulier hieronder.

Let op! Vul ook het opmerkingenveld met antwoorden op de volgende twee vragen!

  1. Welke informatie hoop je tijdens dit webinar krijgen? Of stel een specifieke vraag?
  2. Kom je alleen? Of samen met je partner? (Aanmelding voor 1 of 2 personen).