Ga naar de inhoud
28Sep 22
Agenda
Webinar

Webinar Seksualiteit en intimiteit

September 28, 2022

Een webinar speciaal voor mantelzorgers

Wanneer je partner ziek is, dan kan dat gevolgen hebben voor jullie seksualiteit en intimiteit. Er kunnen problemen ontstaan door de ziekte zelf en door de behandelingen die iemand ondergaat. De balans in geven en nemen verandert. De onderlinge relatie verandert doordat jouw rol verandert. Ben je nog wel echt de partner of ben je vooral de zorgverlener van je partner geworden?

Onze deskundigen informeren je over lichamelijke  en psychische gevolgen van ziekte die van invloed kunnen zijn op seksualiteit en intimiteit. En over welke stappen je zelf kunt zetten. Hoe vind je een nieuw evenwicht in de rollen binnen de relatie?

Het webinar is speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden, die zorgen voor hun partner. Wil je meer weten over veranderende rollen, seksualiteit en intimiteit, meld je dan aan.

Praktische informatie

  • Gratis webinar voor leden op 28 september, tijd volgt zo spoedig mogelijk.
  • Het webinar wordt via Zoom gegeven. Je ontvangt hier na aanmelden een link voor.
  • Het webinar wordt gegeven door Marga IJland (gynaecoloog en seksuoloog), Henk Elzevier (uroloog en seksuoloog) en Nienke Dekkinga (consulent seksuele gezondheid)

Het webinar is gratis voor leden en vindt plaats op 28 september.

Interesse in het webinar maar geen lid van MantelzorgNL?

Voor slechts € 23,- kun je je aanmelden. Maar word je lid voor diezelfde € 23,- dan kun jij je gelijk gratis aanmelden voor het webinar seksualiteit en intimiteit. Daarnaast profiteer je van vele andere voordelen van het lidmaatschap. Bovendien ontvang je nu tijdelijk het Zakboek Financiën gratis bij je lidmaatschap. Ga naar mantelzorg.nl/lidworden en schrijf je snel in voor het webinar.

Inschrijven

Inschrijving kan via onderstaand formulier: