Meer in balans met Coachfriend Mantelzorg

Coachfriend Mantelzorg helpt je met vragen waar je mee worstelt en verder mee wilt komen. Een Coachfriend is iemand die naar je luistert en je helpt om bewust keuzes te maken. Je leert hoe je meer balans en rust in je leven kunt brengen en om juist op lastige momenten jouw grenzen te bewaken. Ook ervaar je hoe je beter met de zorgsituatie om kunt gaan.

Veel mantelzorgers ervaren frustratie en machteloosheid en hebben het gevoel niet meer vooruit te komen. Jouw Coachfriend helpt je om in actie te komen, te experimenteren, nieuwe ervaringen op te doen en daarop te reflecteren. Zo helpen we je met vragen waar je mee worstelt en waar je verder mee wilt komen.

Je gaat aan de slag met vragen als:

  • Hoe kan ik anders omgaan met mijn schuldgevoel?
  • Hoe kan ik de zorg beter loslaten?
  • Hoe kan ik mijn ‘accu’ weer opladen?
  • Hoe blijf ik geduldig als ik niet lekker in mijn vel zit?
  • Hoe ga ik om met mijn gevoelens van verlies en rouw

Tienstappen programma

Samen met je (online) Coachfriend doorloop je een programma van tien stappen. Het tienstappen programma is gebaseerd op ACT, een wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor gedragsverandering. Honderden mensen gingen je al voor en waren enthousiast over de effecten in hun leven.

Voor wie?

Coachfriend Mantelzorg is speciaal bedoeld voor mensen die voor een ander zorgen. Het doel is om jouw leven meer in balans te brengen, zodat er ook tijd is voor andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Loop jij tegen dingen aan en wil je dat aanpakken samen met iemand die je daarbij kan helpen? Dan is Coachfriend Mantelzorg iets voor jou!

Altijd en overal

Je volgt het tienstappen programma op je computer of tablet of smartphone. Je bepaalt dus zelf waar en wanneer je aan het programma werkt. 

Meld je aan voor Coachfriend

Deelname aan Coachfriend Mantelzorg is gratis voor leden. Niet-leden betalen € 399,- inclusief btw.

Voor Organisaties

Wil  je Coachfriend Mantelzorg aanbieden aan mantelzorgers? Met een abonnement ontvang je korting. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met het Coachfriend Mantelzorg? Stuur dan een mail.

Ervaringen

“Eerlijk gezegd sta ik er van versteld dat Coachfriend me zoveel heeft opgebracht. Op het moment dat ik begon was ik uitgeblust en mijn hele leven was mantelzorgen. Nu heb ik de hoeveelheid mantelzorg teruggebracht, grenzen gesteld en het leven wat we nu hebben geaccepteerd. En het uitgangspunt is heel simpel: wat zijn je waarden en leef daarnaar en geef het prioriteit.”

Paula Hoek

“Coachfriend Mantelzorg biedt handvatten om je weerbaarder te voelen tegen alles wat er gebeurt in de wereld. Je wordt er blij van!”

Conny Plomp

“Eyeopener!”

Jacqueline Horsting

Ontmoet de Coachfriends

Jouw Coach leest (als enige) wat je schrijft in je reacties en moedigt je aan en stuurt, indien nodig, een beetje bij.

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Annet Woltjer

Coachfriend helpt jou om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is, zodat er meer balans is in jouw leven.

Esperanza

Het zorgen voor mijn moeder was een onderdeel van mijn jeugd. Op het moment dat ik zelfstandig werd kwam mijn loyaliteit behoorlijk in de knel.

Ik balanceerde tussen werk, zorg en mijn sociale leven. Omdat zorg en werk niet kunnen wachten moest mijn eigen leven soms “on hold”.

Met Coachfriend werk je aan je eigen veerkracht en balans. Het gaat er om dat je naast de zorg voor een ander ook goed voor je zelf zorgt.

Katje van Reenen

Zorg goed voor jezelf zodat je ook voor een ander kunt zorgen.

Marloes Luijken – Molenaar

Het leven brengt je soms in een positie waarin je weerstand en verzet voelt tegen de situatie. Hoe kom je hieruit?

Weerstand en verzet zitten in je hoofd en verbergen gevoelens als angst, bezorgdheid, boosheid en verdriet. Als je meer naar je gevoel kan luisteren, wordt het leven lichter en ervaar je meer veerkracht en stabiliteit.

Tonja Berkelder – Verbeek

Coachfriend Mantelzorg is een samenwerking tussen MantelzorgNL en Coachfriend en is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers.