Nieuws

Vrijwilliger van de maand: Joop Stemerdink

Vrijwilligers zijn goud waard! En daarom willen we dit keer coach Joop Stemerdink in de spotlight zetten! Onze MantelzorgNL vrijwilliger Joop coacht nu dik een jaar mantelzorgers die meedoen aan het online coachingsprogramma Coachfriend. Joop is een heel betrokken en toegewijde (online) coach van Coachfriend Mantelzorg. Met zijn coachende kwaliteiten en inzet begeleid Joop mantelzorgers om hun mentale veerkracht te vergroten.

Zijn coachees laten in de evaluatie weten dat ze heel blij met zijn begeleiding zijn en dat het traject met Coachfriend Mantelzorg ze heeft geholpen anders met hun balans en de zorgsituatie om te gaan. Joop kan heel goed luisteren en ‘tussen de regels’ lezen. Hij weet als online coach op een respectvolle manier verbinding met de mantelzorgsters te maken die Coachfriend Mantelzorg doorlopen. Joop vindt het belangrijk om aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen bij te dragen.

MantelzorgNL is heel blij met Joop als vrijwilliger. Joop, namens MantelzorgNL en de mantelzorgers, bedankt! Je bent goud waard!