01Dec 22
Agenda

Aan de slag met Methode Familiezorg binnen mantelzorgondersteuning

MantelzorgNL, Sparrenheuvel 38, Zeist
December 1, 2022
9.30 tot 16.00 uur

Raak in één dag bekend met de Methode Familiezorg. De Methode Familiezorg helpt jou als professional families, mantelzorgers en zorgontvangers in zorgsituaties begeleiden.

Gebruiksvriendelijk

Bij MantelzorgNL geloven we in de meerwaarde van deze methode bij het begeleiden van mantelzorgers. Regelmatig horen we dat de methode te therapeutisch is en er behoefte is aan een gebruiksvriendelijker versie.

Daarmee willen we samen met jou aan de slag! We kijken naar diverse invalshoeken uit de praktijk om met elkaar een meer toegankelijke versie te maken voor jouw dagelijks werk.

Ben je iemand die aan de slag wil met de Methode Familiezorg in je werk, ben je kritisch ten aanzien van de methodiek of heb je de methodiek binnen jouw organisatie succesvol geïmplementeerd? Meld je dan aan voor onze bijeenkomst op 1 december 2022 en maak deel uit van onze klankbordgroep Familiezorg.

Wat kun je verwachten?

  • Wij bieden je een introductie van de methode Familiezorg verzorgd door Yvonne van de Sande en Iris Rens van Studio Familiezorg (voorheen werkzaam bij Expertisecentrum Familiezorg ExFam)
  • Lekkere lunch en ruimte voor netwerken
  • Interactieve werksessie
  • Reiskostenvergoeding

Rond 15 november ontvang je materialen ter voorbereiding op de bijeenkomst.

Vul het formulier in en meld je aan. Let wel: er is plek voor max. 12 deelnemers. Wees er dus snel bij!