Academie
Training

Jonge mantelzorgers

Leer jonge mantelzorgers bereiken en ondersteunen.

In Nederland groeit ongeveer een op de vijf kinderen op in een gezin met een langdurig ziek gezinslid. Deze jonge mantelzorgers vormen een kwetsbare groep omdat ze vaak taken en verantwoordelijkheden hebben die niet passen bij hun leeftijd en ontwikkeling.

VOOR WIE

Voor mantelzorgconsulenten, jeugdwerkers en andere professionals.

Duur

1 dag
9.30-16.30 uur

LOCATIE

MantelzorgNL, Sparrenheuvel 38, Zeist, Nederland

Deelnemers

8-12

Accredatie

De training Jonge mantelzorgers is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Formeel leren – Training en levert 9 geaccrediteerde punten op.

9 punten

Kosten

€ 230 per deelnemer

Kosten met aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning

€ 170 per deelnemer

Beschikbare data

Wed, Apr 12
Deze training is btw-vrij, vanwege CRKBO registratie.

Stichting MantelzorgNL is een CRKBO (Centraal Register Beroeps Onderwijs) geregistreerde instelling en mag daarom haar opleidingen btw-vrij aanbieden.

Wat leer je?

In deze training leer je hoe je jonge mantelzorgers kunt benaderen en hen adequaat kunt ondersteunen. We gaan aan de slag met het ontwikkelen van een plan van aanpak, en er komen voorbeelden van succesvolle aanpakken van andere organisaties aan bod. Na afloop heb je voldoende kennis en inspiratie opgedaan om een eigen plan van aanpak op te stellen.

Trainers / sprekers

Natalia Vermeulen

advies@mantelzorg.nl

Natalia is bij MantelzorgNLpro werkzaam als adviseur en trainer. Ze is een ervaren allrounder met een open en nieuwsgierige houding. Daarmee weet…