Academie
Webinar

Mantelzorgen met gezonde grenzen (op inschrijving)

Veel mantelzorgers vinden het lastig goed hun grenzen te bewaken. Dit webinar kun je als organisatie inkopen als je mantelzorgers meer wil leren over het bewaken van grenzen in een mantelzorgrelatie.

Veel mantelzorgers vinden het lastig goed hun grenzen te bewaken. Ook omdat grenzen aangeven in een zorgrelatie extra ingewikkeld is. Je wilt graag dat het goed gaat met de ander, en opvangen wat de ander niet (meer) zelf kan. In de ‘flow’ van het zorgen, word je ongemerkt steeds uitgedaagd om over je grenzen te gaan. Soms maakt het (veranderde) gedrag van degene voor wie je zorgt dat grenzen stellen een hele uitdaging is.

Hoe werkt het?

  • Je tekent je in op de datum van je keuze. Zie agenda voor het complete overzicht.
  • Twee tot drie dagen voor het webinar ontvang je de link om te verspreiden naar de deelnemers. (max. 20 mantelzorgers).

Inclusief promotiepakket

Het webinar is inclusief promotiepakket waarmee je mantelzorgers kunt informeren en werven.

  • Je ontvangt circa 6 weken van tevoren een compleet promotiepakket met een digitale flyer, visual om te gebruiken op social media en persbericht.
  • Eén promotiepakket inbegrepen (extra pakketten met eigen logo en aanmeldinformatie kosten € 10 per organisatie).

VOOR WIE

Voor organisaties die mantelzorgers willen helpen bij het bewaken van hun eigen grenzen.

Duur

1 uur
20:00 -21:00 uur

LOCATIE

Online via Zoom

Kosten

€ 285 excl. btw

Kosten met aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning

€ 250 excl. btw

Beschikbare data

Tue, Apr 18
20:00-21:00 uur

Wat kan de mantelzorger verwachten?

In dit Webinar vertellen we de mantelzorgers meer over grenzen bewaken in een mantelzorgrelatie. En geven we mantelzorgers stof tot nadenken: Hoe bewaak jij je grenzen? Wat zou je willen en kunnen veranderen?

De mantelzorger leert zijn/haar grenzen (beter) te bewaken want grenzen zijn nodig om te kunnen zorgen op een manier die bij jou (de mantelzorger) past. En om de zorg te kunnen combineren met andere bezigheden, zoals werk, studie, gezin en sociale contacten. Duidelijke grenzen zorgen ook voor heldere communicatie tussen de mantelzorger en degene voor wie hij/zij zorgt en dit kan onderlinge irritatie voorkomen.

Trainers / sprekers