Academie
Webinar

Privé werk en mantelzorg in balans (op inschrijving)

Werkende mantelzorgers die naast hun werk intensief en/of langdurig voor een naaste zorgen, hebben een grotere kans om overbelast te raken. Door dit webinar in jouw werkgebied aan te bieden, help jij mantelzorgers balans te vinden tussen privé, zorg- en werktaken. En voorkom je overbelasting.

Via een webinar op inschrijving kun je mantelzorgers in jouw omgeving informeren over diverse onderwerpen.

Hoe werkt het?

Als organisatie kun je dit webinar boeken voor mantelzorgers in jouw regio. Maximaal 20 mantelzorgers kunnen deelnemen. Je ontvangt hiervoor een promotiepakket. Lees meer over de webinars op inschrijving..

VOOR WIE

Voor organisaties die mantelzorgers willen helpen met het vinden van de balans tussen werk, privé en mantelzorgtaken.

Duur

1 uur
20.00-21.00 uur

LOCATIE

Online via zoom

Deelnemers

Max 4 organisaties, (minimaal 2)
Maximaal 20 deelnemers per organisatie

Kosten

€ 285 excl. btw

Kosten met aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning

€ 250 excl. btw

Beschikbare data

Mon, Sep 18
20.00-21.00 uur

Wat kan de mantelzorger verwachten?

In dit webinar geven we werkende mantelzorgers informatie over wettelijke en bedrijfsspecifieke regelingen, zoals bijvoorbeeld de verschillende verlofregelingen. Bovendien gaan we met elkaar in gesprek over wat je helpt of heeft geholpen om de combinatie werk en mantelzorg goed te kunnen doen. Ook staan we stil bij het voeren van een gesprek met de leidinggevende over mantelzorgtaken en de do’s & don’ts hiervan.

Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen, waardoor iedereen na afloop direct met het geleerde aan de slag kan!

Trainers / sprekers

Kim Dirkse

advies@mantelzorg.nl

Kim Dirkse is adviseur voor MantelzorgNLpro en heeft jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening. Ze slaat bruggen tussen organisaties en individuen om…

Daphne Zumbrink

advies@mantelzorg.nl

Daphne Zumbrink is relatiebeheerder voor MantelzorgNLpro. Zij is goed op de hoogte van landelijke en lokale mantelzorgthema’s. Zij komt graag in contact…