Agenda

Train de trainer Zorg goed voor Jezelf

,
September 20, 2021
09:30 - 16:30 uur

De training is VOL. Heb je interesse in een volgende training schrijf je onderaan deze pagina in!

Juist in deze turbulent tijd waarbij ondersteuning minder is geworden of tijdelijk is weggevallen, digitaal contact soms noodzakelijk is, geeft deze train de trainer Zorg goed voor jezelf je handvatten om mantelzorgers te ondersteunen. Juist nu kun jij het verschil maken.

Een kerntaak van mantelzorgondersteuners is om te zorgen dat mantelzorgers goed voor zichzelf zorgen. Ze hebben helaas vaak niet de tools in handen hoe mantelzorgers dat moeten doen. In deze train-de trainer geven we de deelnemers allerlei gereedschap om op een effectieve wijze mantelzorgers ‘in beweging’ te krijgen om hen beter voor zichzelf te laten zorgen.

Deze train de trainer Zorg goed voor jezelf is speciaal ontwikkeld voor professionals die mantelzorgers ondersteunen binnen hun organisatie en die op een praktische en inspirerende wijze willen leren hoe mantelzorgers beter voor zichzelf kunnen gaan zorgen.

Meer informatie over deze training

Praktische informatie

  • Wanneer: maandag 20 september en maandag 11 oktober van 9:30 – 16:30 uur bij MantelzorgNL in Zeist
  • Trainingsduur: 16 uur + 1 uur coaching
  • Studiebelasting: 24 uur
  • Kosten: € 500,- per deelnemer (inclusief het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ en lunch). Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je 15% korting.
  • Trainer: Inge Jager

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Incompany

Wil je de training ‘Train de trainer Zorg goed voor jezelf’ incompany organiseren. Neem contact met ons op