30Mar 21
Agenda
Inspiratiesessie

Inspiratiebijeenkomst Vinden en binden van vrijwilligers met een migratieachtergrond

March 30, 2021
15:00 uur - 17:00 uur

Leren van elkaar: Een online inspiratiebijeenkomst

Binnen het programma Samen Ouder Worden werkt MantelzorgNL aan het project ‘Samen geven we kleur’, waarbij we mensen een migratieachtergrond ontmoetten bij vrijwillige inzet voor het ondersteunen van mantelzorgers. Dit doen we in directe samenwerking met lokale praktijken, waarin we bestaande kennis en opvallende toetsen. De verrijkte kennis die ontstaan ​​zullen we landelijk uitrollen. Dus blijf bij ons!

Programma

Tijdens de inspiratie bijeenkomst gaan we met elkaar een routekaart maken van vinden tot binden met alle hobbels, kronkels en bruggetjes die we onderweg tegenkomen. We gaan concreet aan de slag met de vraag: In hoeverre sluiten we met de huidige manier van vinden en binden aan mensen met een migratieachtergrond? Er is volop ruimte om ervaringen uit te wisselen!

Sprekers:

  • Cor Hoffer, cultureel antropoloog en trainer cultuur sensitief werken
  • Güler Cumert, ZwolleDoet !: zij deelt haar knelpunten en gouden tips over het project Vertaalmaatjes

Aanmelden

Wil je samen met collega’s uit het hele land op zoek naar wat werkt om vrijwilligers met een migratieachtergrond te vinden en binden? Schrijf je dan nu hier in vóór 26 maart ! Je ontvangt de dag voor de bijeenkomst een uitnodiging voor een Teamsvergadering.