Agenda
Inspiratiesessie

Online inspiratiefestival Kennis van Zaken

September 16, 2021
10:00 uur - 16:00 uur
Op 16 september organiseert MantelzorgNL weer een nieuwe Kennis van Zaken bijeenkomst voor professionals en beleidsmakers. Dit keer in de vorm van een online inspiratiefestival met als thema ‘De kracht van Mantelzorg’.

We gaan verder op de maatschappelijke waarde van mantelzorg. Op deze dag kun je virtueel ons festivalterrein verkennen dat plaatsvindt op een eiland. Bezoek onze verschillende themapleinen, ga backstage voor meer informatie en struin langs de ‘Funmarket’ voor wat vertier en plezier. Bekijk hier het programma.

Kosten

Deelname is gratis voor abonnementhouders met een aanvullend abonnement. Als organisatie heb je dan recht op twee kaarten. Voor overigen bedraagt deelname € 85,- per persoon en zal achteraf per factuur in rekening worden gebracht.

ACTIE – Sluit nu een Basis én aanvullend abonnement af bij MantelzorgNL, en krijg gratis 2x toegang tot Kennis van Zaken. Je abonnement gaat dan per direct in maar betaalt pas voor kalenderjaar  2022-2023.

Aanmelding gesloten

De deadline van het aanmelden was maandag 13 september om 17:00 uur. Degenen die zich hebben ingeschreven hebben een email ontvangen met een link naar de online omgeving en het aanmaken van een uniek wachtwoord.

Geen bericht ontvangen? Check eerst de SPAM box en neem anders contact op met Franklin Ignacio via f.ignacio@mantelzorg.nl