11Mar 21
Agenda
Training

Online Training volmacht en vertegenwoordiging

March 11, 2021
09:30 uur - 12:30 uur

In de training wordt ingegaan op de verschillende soorten volmachten waar mantelzorgers mee te maken kunnen krijgen, waaronder de onderhandse volmacht en notariële volmacht. Daarnaast behandelen we de verschillende vormen van wettelijke vertegenwoordiging. Die is in het gezondheidsrecht anders geregeld dan in vermogensrecht. De kantonrechter kan een vertegenwoordiger benoemen; wat is het verschil tussen de verschillende vormen (mentorschap, bewind en curatele), hoe vraag je dit aan, wie kan het aanvragen, welke vergoeding is hiervoor beschikbaar maar ook hoe kun je het beëindigen en hoe wordt omgegaan met klachten.

De training is voor mantelzorgmakelaars en -consulenten die in hun werk regelmatig te maken hebben met vragen van mantelzorgers over het overnemen van zorg- en regeltaken.

Meer informatie over deze training

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 11 maart van 9:30-12:30 uur en donderdag 25 maart van 9:30-12:30 uur
  • Registerpunten: 4,5 punten op Registerplein
  • Kosten: € 240,- per deelnemer. Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Schrijf je onderaan deze pagina in! Let op maximaal 12 deelnemers. Vol = vol Daarna kom je op de wachtlijst voor de eerstvolgende training!

Incompany

Wil je de training ‘Volmacht en vertegenwoordiging’ incompany organiseren?  Neem contact op.