Ga naar de inhoud
13Jan 22
Agenda
Training

Opleiding Mantelzorgondersteuner 2.0 Groep 1

Sparrenheuvel 38, Zeist
January 13, 2022
09:30 uur - 16:30 uur

Opleiding Mantelzorgondersteuner 2.0

Op 13 januari 2022 start de tweede leergang van de opleiding Mantelzorgondersteuning 2.0. Dit is een verdiepingsopleiding waarin je wordt opgeleid tot expert in mantelzorgondersteuning. Het belangrijkste thema: hoe begeleid en ondersteun je mantelzorgers voor langere tijd bij (dreigende) overbelasting. Groep 1 start op 13 januari en krijgt fysiek les in Zeist. LET OP: aanmelden kan tot 20 december!

Meer over de opleiding

Tijdens de opleiding leer je op methodische en systeemgerichte wijze (overbelaste) mantelzorgers te begeleiden en te ondersteunen. Meer informatie over de opleiding die in totaal 9 lesdagen duurt, bekijk praktische informatie, kosten en de trainers. Lees meer over het opleidingsprogramma: programma groep 1, fysiek les in Zeist.

Voor wie?

Professionals die in hun dagelijkse werk mantelzorgers ondersteunen. Het is een verdiepingsopleiding dus enkele jaren werkervaring is een vereiste om mee te kunnen doen.

Praktisch

  • Data: 13 en 27 januari, 10 februari, 10 en 24 maart, 7 en 21 april, 19 mei en 23 juni van 9.30 – 16.30 uur bij MantelzorgNL in Zeist.
  • Deelnemers: 11 – 15 deelnemers
  • Trainingsduur: 9 dagen
  • Studiebelasting: 85 uur (inclusief voorbereidingstijd)
  • Trainers: Natalia Vermeulen en Rianne Hanning
  • De opleiding kost € 1.836,- per deelnemer. Dit is de prijs voor mensen die werken bij een organisaties die is aangesloten bij MantelzorgNL. Tarief voor niet abonnementhouders is 2.160,-.

Vrijstelling

Heb je afgelopen jaar bij MantelzorgNL een of meer van de volgende trainingen gevolgd: de basistraining Sociaal juridische dienstverlening (SJD) aan mantelzorgers, herkennen en tegengaan van overbelasting met als middagprogramma workshop BordjeVol? Dan krijg je een vrijstelling en ontvang je €260,- euro korting op het lesgeld. Je kunt deze vrijstelling aanvragen door het sturen van een mail naar academie@mantelzorg.nl

Direct inschrijven

Wil jij zeker zijn van je plek in 2022? Vul dan onderstaand formulier in: