04Mar 21
Agenda
Training

Opleiding Mantelzorgondersteuner 2.0

March 4, 2021
09:30 uur - 16:30 uur

Nieuw! Opleiding Mantelzorgondersteuning 2.0

Op 4 maart 2021 start de opleiding Mantelzorgondersteuning 2.0. Dit is een verdiepingsopleiding waarin professionals worden opgeleid tot expert op het gebied van mantelzorgondersteuning. Het belangrijkste thema van deze opleiding is hoe je mantelzorgers begeleidt en ondersteunt gedurende langere tijd, in situaties waar sprake is van (dreigende) overbelasting.

Volgeboekt! De opleiding met startdatum 4 maart is volgeboekt. Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer de volgende opleiding start stuur dan een mail naar academie@mantelzorg.nl

Meer over de opleiding

Tijdens de opleiding leer je op methodische en systeemgerichte wijze (overbelaste) mantelzorgers te begeleiden en te ondersteunen.

Meer informatie over de opleiding die in totaal 9 lesdagen duurt, bekijk praktische informatie, kosten en de trainers.

Lees meer over het opleidingsprogramma.

De opleiding start op 4 maart 2021, de laatste lesdag 24 juni 2021.

Voor wie?

Professionals die in hun dagelijkse werk mantelzorgers ondersteunen. Het is een verdiepingsopleiding dus enkele jaren werkervaring is een vereiste om mee te kunnen doen.

Interesse in deze opleiding?

De opleiding met startdatum 4 maart 2021 is volgeboekt. Heb jij interesse deze opleiding ook te gaan volgen? Mail ons via academie@mantelzorg.nl en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Wij informeren je over de eerstvolgende mogelijkheden.