Ga naar de inhoud
Agenda
Training

Training Herkennen en tegengaan van overbelasting mantelzorg

October 14, 2021
11:00 uur - 16:30 uur

Mantelzorgers die intensief en voor langere tijd voor iemand zorgen, lopen het risico op overbelasting. Zij hebben baat bij kwalitatief goede (langdurige) begeleiding. Zij hebben behoefte aan een luisterend oor en goede ondersteuning om voor hun naaste te kunnen zorgen en om het zorgen ook vol te houden. Goede ondersteuning is hierbij essentieel. Professionals kunnen  voor (zwaarbelaste) mantelzorgers hierin het verschil maken. Wij weten uit onderzoek dat  professionele begeleiding leidt tot meer zelfvertrouwen en een betere balans tussen zorg en eigen leven.

Deze training is ontwikkeld voor mantelzorgconsulenten, – makelaars en andere professionals die in hun werk het verschil willen maken voor (zwaar)belaste mantelzorgers en/of die te maken hebben met ontspoorde mantelzorg.

Meer informatie over de training

Praktische informatie

  • Donderdag 14 oktober van 11:00-12:30 (theorie) en 13:00-16:30 (BordjeVol)
  • Deelnemers: 8 –  12 deelnemers per groep
  • Registerpunten: 3 punten voor het middagdeel BordjeVol op Registerplein
  • Kosten: € 240,- per deelnemer. Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg  je 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Schrijf je onderaan deze pagina in!

Incompany

Wil je de training Herkennen en tegengaan van overbelasting mantelzorg’ incompany organiseren? Neem contact op.