07Oct 21
Agenda

Training volmacht en vertegenwoordiging

Sparrenheuvel 38, Zeist
October 7, 2021
09:30 uur - 15:00 uur

Er leven bij mantelzorgers veel vragen rondom vertegenwoordiging, zowel met betrekking tot zorg als in verband met beheer van zaken en geld. Vragen over hoe vertegenwoordiging geregeld kan worden maar ook wanneer een vertegenwoordiger wel of niet mag beslissen. Wanneer is vertegenwoordiging nodig of wenselijk en hoe kan men beoordelen of die goed verloopt.

Deze training voor professionals is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgmakelaars en -consulenten die in hun werk regelmatig te maken hebben met vragen van mantelzorgers over het overnemen van zorg- en regeltaken. Het is van belang dat zij de juiste kennis hebben van de keuzes en mogelijkheden van vertegenwoordiging om zo de mantelzorgers goed te kunnen  informeren.

Meer informatie over de training

Praktisch

  • Donderdag 7 oktober van 9:30-12:30 en 13:00-15:00 uur.
  • Deelnemers: 8-16 deelnemers
  • Trainingsduur: Een dag, studiebelasting: 6 uur
  • De training volmacht en vertegenwoordiging is geaccrediteerd op registerplein.nl. De training levert 4,5 studiepunten op.
  • Kosten: € 240,- per deelnemer. Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg  je 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Ondersteunend materiaal