E-learning-netwerkcoach

De succesvolle methodiek ‘Natuurlijk, een Netwerkcoach!’ (NeN) van MantelzorgNL vergroot het sociale netwerk van kwetsbare burgers. Via deze methode coacht een (vrijwillige) netwerkcoach stapsgewijs een burger, zorgvrager of mantelzorger bij het versterken van het sociale netwerk.

Deze e-learning is ter versterking van de methode NeN. Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen deze e-learning gebruiken ten behoeve van hun training aan vrijwilligers die netwerkcoach willen worden.

Nieuwsgierig en benieuwd of deze e-learning iets voor u is? Bekijk de demo.

Na de e-learning

  • Ben je geïnformeerd over nut en noodzaak van netwerkversterking
  • Heb je basiskennis, tips en inzicht gekregen over het werken als vrijwillige netwerkcoach met de methode Natuurlijk, een netwerkcoach!

Voor wie

Vrijwillige netwerkcoaches.

Vorm en duur

Iedere module uit de e-learning duurt circa 30 minuten, waarmee de totale doorlooptijd op twee uur komt. De precieze verdeling en tijdsinvestering is afhankelijk van de manier waarop je als organisatie deze e-learning inzet naar je vrijwilligers.

Kosten en bestellen

De prijs voor tien accounts is € 135,- per deelnemer per jaar. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen korting op het tarief.

De e-learning kun je hier bestellen.

Download hier de Gebruikersvoorwaarden elearning.

Bekijk alle trainingen voor vrijwilligers.

Meer informatie

Wil je meer informatie stuur dan een mail naar academie@mantelzorg.nl.