Ervaringsdeskundigen bij MantelzorgNL

Organiseer je een bijeenkomst voor (medewerkers van) een gemeente, zorginstelling, studenten van een zorgopleiding of voor een werkgever? Schakel dan een ervaringsdeskundige van MantelzorgNL in om het thema mantelzorg een gezicht te geven. De deelnemers krijgen zo een goed beeld van wat mantelzorgers betekenen voor zorgvragers en welke ondersteuning zij daarbij nodig hebben.

MantelzorgNL heeft een team van ervaringsdeskundigen die gewend zijn voor groepen te spreken. Zij weten uit eigen ervaring waar mantelzorgers tegenaan lopen. Hun persoonlijke verhaal vertellen ze helder en compact.

Ook online mogelijk

In deze coronatijd kunnen onze ervaringsdeskundigen ook een online voorlichting voor je verzorgen.

Een ervaringsdeskundige aanvragen

Wil je een ervaringsdeskundige van MantelzorgNL inschakelen om over mantelzorg te vertellen? Dat kan. MantelzorgNL selecteert de persoon die zo goed mogelijk op je wensen aansluit en we bepalen samen met jou de inhoud en duur van de gewenste bijeenkomst. Vervolgens kun je met de betreffende deskundige het programma verder invullen.

Thema’s waar de ervaringsdeskundige een presentatie over kunnen geven:

  • samenspel: mantelzorger – formele zorg – zorgvrijwilliger
  • werk en mantelzorg
  • versterken van sociale netwerken
  • gemeentelijk (Wmo)beleid
  • verschuivende grenzen in de vrijwilligerszorg

Kosten: € 35,- per ervaringsdeskundige (excl. 21% BTW en reiskostenvergoeding).

Omdat onze ervaringsdeskundige op aanvraag beschikbaar zijn, vragen wij je minimaal vier weken vóór de gewenste datum contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een passende deskundige voor je reserveren en alles goed voor je regelen.

Wil je een ervaringsdeskundige aanvragen? Vul dan het formulier in.

Wij stellen de ervaringsdeskundigen graag aan je voor: