Veelgestelde vragen over coronaproof trainen

Dit najaar organiseert MantelzorgNL weer diverse face to face trainingen rondom allerlei relevante mantelzorgthema’s. Natuurlijk Corona-proof. Onze cursusgroepen zijn klein (minimaal 8 en maximaal 12 personen).Op onze trainingslocatie in Zeist hanteren we extra protocollen voor reiniging en hygiëne. Wij houden de maatregelen vanuit de overheid continu in de gaten en doen er alles aan een veilige trainingsomgeving te garanderen.

Veelgestelde vragen

1. Hoe maakt MantelzorgNL incompany trainingen en workshops corona-proof?

Incompany trainingen en -workshops kunnen per direct geboekt worden. Zo houden we de vervoersbewegingen in Nederland zo beperkt mogelijk. Voor fysieke trainingen en workshops gelden de volgende regels:

  • We houden de RIVM richtlijnen aan.
  • We kijken samen naar de mogelijkheden op jullie locatie.
  • Omdat de groepsgrootte nu nog beperkt mag zijn, starten we met kleine groepen. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van de trainingsruimte en (hygiëne-)mogelijkheden te plaatse.

2. Zijn er ook online mogelijkheden voor incompany’s?

Voel je je fijner bij een online training of workshop? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met de academie@mantelzorg.nl en we zorgen voor een op maat mogelijkheid.

3. Ik heb me ingeschreven voor een training, maar voel me niet lekker. Wat nu?

Het is belangrijk hierin de adviezen van de overheid te volgen. Kom dan niet naar de training om eventuele verdere verspreiding van het virus te voorkomen, en zorg goed voor jezelf. Informeer ons telefonisch 030 – 659 22 22 of per e-mail (info@mantelzorg.nl) van je afwezigheid. Je mag de training kosteloos verplaatsen.

4. Wat als de trainer verkoudheidsklachten en/of verhoging heeft?

Wij informeren je zo snel mogelijk. Bij verkoudheidsklachten en/of verhoging van trainer wordt de training opnieuw ingepland.

5. Ik wil me inschrijven voor een training of opleiding na 1 juni, maar vind dit vanwege het coronavirus nogal een groot risico.

Uiteraard hebben we hier begrip voor. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een opleiding of training en deze kan door de omstandigheden van het coronavirus niet doorgaan, dan mag je deze te allen tijde kosteloos verplaatsen naar een ander moment.

Schrijf je nu in, het aantal plekken is beperkt!

Schrijf je gerust in voor een training in het najaar. Als het minimum aantal deelnemers bereikt is, gaat deze door. Mochten de richtlijn van het RIVM voorschrijven dat dit niet klassikaal kan, dan kijken we naar de mogelijkheden voor een online training. Met onze unieke “ongelimiteerd inhalen garantie/ maar één keer betalen” kun je de training altijd opnieuw inplannen. Is het maximum aantal deelnemers bereikt dan starten we met een wachtlijst. Bij genoeg extra aanmeldingen wordt de training nog een keer ingepland.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp, dan kun je contact met ons opnemen via academie@mantelzorg.nl.