Publicatie

Special Mantelzorgwoningen

€ 1,95
Ledenprijs: € 0,94

Nog geen lid? Word lid en profiteer van de voordelen.

Auteur
MantelzorgNL
Uitgever
MantelzorgNL
Publicatie
Special | 2019
Special Mantelzorgwoningen

Zorg jij intensief voor je vader, zus of beste vriend, maar is de reisafstand een bezwaar? Dan kan een mantelzorgwoning een praktische oplossing zijn. De zorgvrager of mantelzorger woont in een aangepaste aanbouw, een verbouwde schuur of een tijdelijk chalet op het terrein van de hoofdwoning. Degene die zorg nodig heeft, woont zoveel mogelijk zelfstandig, maar hulp is altijd dichtbij. Op deze manier kun je de zorg voor een dierbare makkelijker in je dagelijks leven inpassen.

Een zelfstandige mantelzorgwoning staat er niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken en er zijn allerlei voorwaarden waarmee je rekening moet houden. In deze special zetten we de belangrijkste regels op een rij en vertellen we onder andere welke mogelijkheden er zijn om een mantelzorgwoning te financieren. Een checklist biedt je een overzicht van belangrijke zaken waaraan je moet denken. Daarnaast vertellen drie mantelzorgers hoe zij het hebben aangepakt.

Voor organisaties

Wil je meer exemplaren bestellen en heb je een abonnement? Ga dan naar Platform Mantelzorg.

Geplaatste bestellingen worden binnen 5 werkdagen verwerkt. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw. Je ontvangt de factuur per mail.

Word lid van MantelzorgNL

Voor slechts 23 euro per jaar steun je het werk van MantelzorgNL en profiteer je van:

  • We komen op voor je belangen in Den Haag en lokaal
  • 3x per jaar het magazine MantelKRACHT
  • gratis webinars voor leden over verschillende mantelzorgthema’s
Tijdelijk met gratis Special Mobiliteit en Vervoer