Vacature senior projectleider marketingcommunicatie

Je bent een ervaren marketingcommunicatie professional en staat open voor een verantwoordelijke rol met meer impact. Daarbij werk je graag samen met een ervaren team binnen een maatschappelijk relevante organisatie. Dan is deze positie bij MantelzorgNL jouw volgende stap!

MantelzorgNL is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een naaste. Ook ondersteunt en adviseert MantelzorgNL professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers.

De Senior Projectleider Marketingcommunicatie is de verbindende schakel bij MantelzorgNL

In deze nieuwe functie heb je overzicht over en coördineer je de marketingcommunicatie activiteiten van het team. Je bent verantwoordelijk voor de planning en kwaliteit ervan en werkt nauw samen met de inhoudelijke programmaleiders, projectleiders en natuurlijk je communicatiecollega’s. Je hebt een adviserende rol en voert ook zelf diverse projecten uit waarbij je de communicatieactiviteiten bedenkt en uitvoert.

Je ontwikkelt samen met je collega’s communicatiestrategieën en zorgt voor invulling van de communicatiemiddelen voor de verschillende klantgroepen. Het hele communicatieteam bestaat uit zes collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor de volgende taakgebieden: communicatie (online, corporate, marketing) persvoorlichting en public affairs.

Wat wij zoeken in onze nieuwe senior projectleider marketingcommunicatie is dit:

Je bent een vindingrijke projectleider die makkelijk schakelt, goed overzicht houdt, voortgang coördineert en resultaten analyseert. Kortom, je bent een planmatig sterke communicatieprofessional met een hands-on mentaliteit en kunt zelfstandig opereren van strategisch tot operationeel niveau. Hierbij worden projecten afgerond binnen gestelde deadlines, kaders en budgetten. Binnen het team zorg jij voor overzicht, voer je overleg met de programmaleider en leid je de teamoverleggen.

  • Minimaal Hbo-opleiding in de richting marketing/communicatie.
  • Relevante werkervaring, waarvan minimaal vijf jaar ervaring als (senior)projectleider in marketing en communicatie bij voorkeur in een coördinerende rol.
  • Resultaatgerichte en flexibele werkhouding met een sterke hands-on mentaliteit
  • Kennis van en affiniteit met het sociaal en/of zorgdomein en in het bijzonder de doelgroep is een pré.

Wat bij bieden is een inspirerende baan bij MantelzorgNL in Zeist met een goed pakket

Je werkt in een licht en open kantoor in Zeist, omgeven door een groen bosgebied, met voldoende parkeergelegenheid en goede ov-verbindingen. MantelzorgNL is een organisatie van ruim 40 bevlogen collega’s en heeft een positieve en opbouwende werksfeer. Daarbij bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • Een dienstverband van een jaar voor 32 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Het salaris bedraagt tussen € 3.815,- en € 5.483,- (schaal 10 CAO Sociaal Werk bij 36 uur). Per 1 juli 2024 volgt er een cao vastgestelde salarisverhoging van 4%.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) waarin een aantal zaken, zoals vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%) is opgenomen en je hebt de vrijheid om deze naar eigen inzicht in te zetten.
  • Een goede pensioenregeling volgens de cao
  • Een persoonlijk loopbaan- en ontwikkelingsbudget
  • Hybride werken met een vaste vergoeding voor thuiswerken en de mogelijkheid om je thuiswerkplek goed in te richten.

MantelzorgNL

Wij zijn de landelijke belangenorganisatie van en voor mantelzorgers. We bieden ondersteuning voor iedereen die belangeloos zorgt voor een ander. Zorgen voor je naaste op een manier die bij jouw leven past, is onze ambitie voor mantelzorgers. Dat doen we in een collegiale sfeer en met een ondernemende instelling. Werk jij samen met ons aan een mantelzorgvriendelijke samenleving?

Je twijfelt niet, maar onderneemt actie. Jij bent de nieuwe senior projectleider!

Bij de eerste regels wist je het al, maar bij het lezen van de hele tekst en het bezoek aan van onze websitewww.mantelzorg.nl ben je overtuigd.

Stuur je cv met een begeleidend schrijven die een goed beeld geven van je vaardigheden, je persoonlijkheid en je ervaring aan Stephan van der Sluijs. Hij is als recruiter verbonden aan de organisatie en zal de procedure gestalte geven. Je kunt bij hem terecht voor vragen per mail via svdsluijs@dotconnect.nl of bel hem op 06 168 563 94. WhatsApp mag uiteraard ook.