Vacature: Adviseur

Ben jij een adviseur die hart en hoofd weet te combineren? Trek jij je het lot aan van de meer dan 4 miljoen mantelzorgers in Nederland? Wil jij met een zakelijk en betrokken werkwijze bijdragen aan de ondersteuning voor die mantelzorger, zodat die zijn zorgtaken optimaal kan doen?

MantelzorgNL is de landelijke vereniging van en voor mantelzorgers. We bieden (professionele) ondersteuning voor iedereen die belangeloos zorgt voor een ander.

We zoeken versterking voor het team advies van MantelzorgNL. Hiervoor zijn wij per 1 januari 2021 op zoek naar een actieve, enthousiaste

 

Adviseur 24 uur

In deze functie

  • Adviseer je gemeenten ten aanzien van het ondersteunen en toerusten van mantelzorgers.
  • Zorg je voor het acquireren van betaalde opdrachten op basis van targets. Je legt en onderhoudt contacten met gemeenten als (potentiele) opdrachtgevers.
  • Initieer je en voer je samen met collega’s binnen MantelzorgNL nieuwe projecten uit gericht op vernieuwingen in het werkveld. Ook zoek je draagvlak voor deze projecten.
  • Verder verzamel je lokale goede voorbeelden, deel je deze kennis met anderen en vertaal je signalen die je lokaal ophaalt naar goede oplossingen voor mantelzorgers. Je richt de blik naar buiten en signaleert nieuwe trends en ontwikkelingen in het werkveld. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en aan een plan van aanpak. Je bespreekt en zoekt kansen voor de verkoop van het gehele producten- en dienstenpalet van MantelzorgNL.

 Functie-eisen

  • Niveau: minimaal HBO.
  • Relevante expertise op het gebied van projectontwikkeling, -management, relatiemanagement en acquisitie.
  • Kennis van de doelstellingen, de structuur en de werkprocessen van de organisatie en de richtlijnen en werkprocessen van opdrachtgevers.
  • Bestuurlijke kennis van het sociaal domein.
  • Kunnen werken vanuit behoeften en wensen van mantelzorgers.
  • In bezit van rijbewijs B en een auto.

 Wat bieden wij?

Een afwisselende functie binnen een kleine, hechte organisatie. Het gaat om een dienstverband van 24 uur. Het salaris bedraagt minimaal € 3.119,- en maximaal  € 4.252,- (schaal 9 CAO Sociaal Werk, bij een volledige werkweek van 36 uur). Ontwikkeling vinden wij belangrijk, het persoonlijke loopbaan- en opleidingsbudget is een van onze best gewaardeerde arbeidsvoorwaarde. Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar. Ons kantoor is in Zeist.

Over MantelzorgNL

MantelzorgNL zet zich als belangenvereniging in voor iedereen die onbetaald voor een ander zorgt. We bieden een luisterend oor, wijzen mantelzorgers de weg en doen er alles aan om hun leven gemakkelijker te maken. We vinden dat hun waardevolle werk gezien en gesteund moet worden en komen op voor hun belangen. Bij de politiek, zorginstellingen, werkgevers, gemeenten en bedrijven.

Informatie en solliciteren

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Mariët Crama, 06 29823619/030 6592222 . Als je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan je cv en motivatiebrief uiterlijk 12 november a.s. naar Harriet Prins via personeelszaken@mantelzorg.nl. Gesprekken vinden plaats op 17 en 19 november.

Deze website maakt gebruik van cookies.