09Oct 24
Agenda

Inspiratiesessies mantelzorgers GGZ

Fysiek of online
9.30-12.00 uur May 15, 2024
9.30-12.00 uur October 9, 2024

Wil jij weten wat andere mantelzorgondersteuners doen voor mantelzorgers GGZ? En wil jij kennis en ervaringen uitwisselen? Dan hebben we twee interessante inspiratiesessies GGZ voor jou.

De inspiratiesessies zijn bedoeld voor professionals die tijdens hun werk te maken hebben met het ondersteunen van naasten GGZ. Naast interessante sprekers is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. Dat betekent dat je kunt aansluiten als je al (ruime) ervaring hebt, maar ook als je je kennis wilt vergroten of in de opstartfase bent.

Twee sessies

Op 16 mei staat het thema lokale samenwerking op mantelzorgondersteuning centraal: Hoe bereik je mantelzorgers/naasten GGZ en met welke organisaties kun je samenwerken?

Op 10 oktober staat centraal wat je als mantelzorgondersteunende organisatie aan kan bieden aan mantelzorgers GGZ: Wat kun je zelf doen en wanneer verwijs je door?

Aanmelden

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden voor één of voor beide sessies. En heb je zelf een mooi voorbeeld om te delen en zou je daar iets over willen vertellen aan de groep? Laat het ons weten.

Trainers

Lieke Bos

l.bos@mantelzorg.nl

Lieke geeft trainingen aan mantelzorgers en professionals. Voor mantelzorgers gaan deze merendeels over grenzen stellen, weerbaarheid & mindset, positieve gezondheid en inzicht krijgen in de eigen situatie, belasting en overbelasting. Trainingen voor professionals kunnen heel...

Rianne Hanning

r.hanning@mantelzorg.nl

Rianne Hanning geeft trainingen aan mantelzorgers en aan professionals. Met als doel om mensen voldoende informatie en handvatten te geven om zelf de regie te houden over een leven waarin mantelzorg altijd een rol speelt. Rianne...