Platform

Exclusief voor aangesloten organisaties

Het platform is speciaal opgezet als service voor organisaties en gemeenten die zijn aangesloten bij MantelzorgNL. Het platform stelt je in staat om mantelzorgers eenvoudiger en sneller te ondersteunen met informatie- en ondersteuningsmateriaal.

In het platform vind je onder andere:

  • Een uitgebreide beeldbank met mantelzorgfoto’s die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op je website of op sociaal media. Zo laat je echte mantelzorgers zien en hoef je geen stockfoto’s te gebruiken of zelf dure foto’s te maken.  (exclusief voor organisaties met een Basis en aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning)
  • Een webshop met (informatie)producten om mantelzorgers te ondersteunen, zoals tiplijsten, de wegwijzer mantelzorg en het Zakboek Financiën
  • De mogelijkheid om je eigen drukwerkproducten snel en eenvoudig te maken en meteen te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld het Magazine MantelKRACHT ‘eigen maken’ met je eigen contactinformatie, logo en huisstijlkleuren.
  • Lees meer.

Link naar het platform

Aangesloten organisaties kunnen inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord.

Inloggen abonnement

Heb je (nog) geen abonnement bij MantelzorgNL, maar wil je een kijkje nemen in het platform of in de beeldbank? Log in met gebruikersnaam demo en wachtwoord demo. Let op, bestellen via de webshop in het platform is niet mogelijk. Heb je geen abonnement en wil je iets bestellen dat kan via de website. Wil je meerdere exemplaren bestellen mail info@mantelzorg.nl.

Meer informatie?

Heb je vragen over het platform. Wil je bijvoorbeeld je eigen magazine uitgeven of tip-lijsten transformeren tot je eigen producten? Mis je iets of heb je tips om het platform te verbeteren? Mail naar marketing@mantelzorg.nl.