Beeldbank

De beeldbank is speciaal voor organisaties met een Aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning en bevat honderden beelden met hoge resolutie, dus ook te gebruiken voor je website, PowerPointpresentaties en drukwerk. Gebruik de beelden uit de beeldbank voor je eigen (mantelzorg gerelateerde) communicatiemiddelen en bespaar enorm op je foto-budget.

De beelden kun je downloaden en gebruiken voor eigen communicatie-uitingen over mantelzorg. Wil je beelden gebruiken voor een advertentie of andere commerciële doeleinden? Neem dan eerst contact op met de communicatieafdeling van MantelzorgNL voor toestemming.

Bij gebruik – naamsvermelding
De fotografen en geportretteerden hebben toestemming gegeven voor externe publicatie van hun beelden, inclusief door organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL, mits gerelateerd aan het thema mantelzorg. Vermeld bij het gebruik ‘Foto: MantelzorgNL‘.

Eenmalig gebruik
Omdat geportretteerden hun toestemming kunnen intrekken, is gebruik van een beeld in principe eenmalig. Voor eventueel toekomstig gebruik, kun je het beeld opnieuw downloaden in de beeldbank, als deze dan nog beschikbaar is.

Nog vragen?
Twijfels over het gebruik van deze beeldbank? Neem dan contact op met de communicatieadviseur van MantelzorgNL. Telefoon: (030) 659 22 22.