Collectief lidmaatschap

Mantelzorgers registreren zich lokaal in hun gemeente, hiermee zijn zij in beeld zijn bij de gemeente en het steunpunt mantelzorg van die gemeente. Een mooie aanvulling hierop is een lidmaatschap van MantelzorgNL. Hiermee laat je als werkgever, gemeente of organisatie zien dat je mantelzorgers erkent en waardeert door hem of haar lid te maken van MantelzorgNL.
De mantelzorger is zo altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg, krijgt tips en advies en kan profiteren van kortingen op producten en diensten. Bovendien steun je hiermee het werk van MantelzorgNL als belangenbehartiger en voelt de mantelzorger zich gesteund door de werkgever of gemeente

Kosten collectief lidmaatschap

Wanneer jij als gemeente alle mantelzorgers in één keer lid maakt van MantelzorgNL, ontvang je direct 50% korting bij een aanvullend abonnement. Het individuele lidmaatschap van MantelzorgNL kost € 23,- per jaar.

Sluit je dit af via een collectief, dan krijgen de mantelzorgers dus voor maar € 11,50 alle belangrijke informatie van het individuele lidmaatschap en profiteren bovendien van alle voordelen die MantelzorgNL biedt.

Heb je geen abonnement? Dan kan krijg je met het collectieve lidmaatschap 35% korting per mantelzorger (€14,95 per mantelzorger)

‘Ook mooi als onderdeel van de jaarlijkse mantelzorgwaardering.’

Meer weten?

Interesse in een collectief lidmaatschap? Mail ons via advies@mantelzorg.nl en onze adviseurs nemen contact met je op.

* korting exclusief voor organisaties met een Aanvullend abonnement.

 

Ook interessant om medewerkers te laten weten dat je ze als mantelzorger erkent en waardeert.

Gemeente Rijswijk:
Een goede balans tussen werken en zorg kan bijdragen aan het vergroten van het werkplezier en vitaliteit. De gemeente Rijswijk geeft medewerkers een lidmaatschap op MantelzorgNL om hen te voorzien van informatie en ondersteuning bij de combinatie van werken en zorg. Als werkgever wil de gemeente Rijswijk zo ook laten zien dat ze mantelzorgers erkent en waardeert.”