Team

Natalia Vermeulen

Natalia is bij MantelzorgNLpro werkzaam als adviseur en trainer.

Ze is een ervaren allrounder met een open en nieuwsgierige houding. Daarmee weet ze naadloos aan te sluiten bij  mantelzorgvraagstukken zoals  respijtzorg, behoefteonderzoek, samenwerkingsverbanden en  ondersteuning van specifieke doelgroepen (jonge mantelzorgers, GGZ mantelzorgers, migranten mantelzorgers etc.).

Haar expertise ligt in het coachen en begeleiden van professionals. Vanuit haar overtuiging  dat mantelzorgondersteuning alleen met een integrale en gezamenlijke aanpak succesvol kan zijn, begeleidt ze trajecten op een gedreven en positieve manier.

Ik geloof er in dat de nodige kennis en antwoorden op de mantelzorgvraagstukken reeds aanwezig zijn bij de mensen met wie ik samenwerk (mantelzorgers, zorgontvangers en  professionals).
In mijn werk put ik uit die wijsheid en ervaringen. De antwoorden liggen vaak verborgen onder de waterlijn en het is mijn passie om deze door gebruik van verschillende werkvormen te ontsluiten en vervolgens te verbinden met onze landelijke expertise. Door mijn enthousiasme weet ik anderen in beweging brengen. Zo lever ik antwoord op jouw vraagstuk, breed gedragen, innovatief en op maat.

Contact

advies@mantelzorg.nl
030 659 22 22