In het kort

Creatieve cursus die lotgenotencontact stimuleert

De aanpak / het proces

Mantelzorg Nijmegen organiseert in samenwerking met Hobbycentrum Nijmegen Oost een cursus speksteen bewerken voor mantelzorgers van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ontmoeting met andere mantelzorgers van mensen met psychische problematiek staat centraal. Samen gaan we een creatief proces in, om onze ervaringen als mantelzorger vorm te geven en te delen. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Belangrijk voor het uitvoeren van dit project zijn een goede samenwerking met het Hobbycentrum en voldoende mantelzorgers met een naaste met een psychische kwetsbaarheid in het bestand om uit te nodigen.

Contactpersoon

Mantelzorg Nijmegen
h.siemons@sterker.nl0643214207

Downloads

Publicatie

4405 Sterker_Flyer_Psychisch_wt.indd

Download

Heb jij ook een voorbeeld?

Deel je project dan met anderen, zodat zij er ook mee aan de slag kunnen. Dit kan eenvoudig door een beschrijving van je project in te sturen. 

Vragen? Bel 030 - 760 60 55

Zie ook deze voorbeelden

Dag van de mantelzorg in Gilze Rijen

In Gilze en Rijen wordt dit jaar de Dag van de Mantelzorg uitgespreid over 2 dagen. Tijdens de dag is de wethouder…

Verhaal in beeld

‘Verhaal in beeld’ is een project voor en van mantelzorgers die zorgen voor iemand met een psychische / psychiatrische kwetsbaarheid. Het is…

Brussengroep

Kinderen die opgroeien met een broer of zus met een psychische kwetsbaarheid, lopen vaak tegen een heleboel dingen aan. Ze begrijpen misschien…