In het kort

Op zaterdag 11 november heeft MVT Arnhem voor het eerst de Mantelzorgmarkt Arnhem georganiseerd. Met meer dan 60 standhouders en ruim 300 bezoekers kijken we terug op een gezellige en leerzame dag.

De aanleiding

De aanleiding was de Dag van de Mantelzorg van 10 november. Aangezien MVT dit jaar 25 jaar bestaat hebben we dit jaar de speciale Mantelzorgmarkt Arnhem georganiseerd in het stadhuis in Arnhem.

De aanpak

Projectstappen:

  • samenstellen projectgroep
  • opstellen realistische begroting
  • regelen financiering
  • opstellen draaiboek met concrete actiepunten en deadlines

Resultaat en conclusies

We kijken met meer dan 60 standhouders en ruim 300 bezoekers terug op zeer succesvolle Mantelzorgmarkt. Iedereen was erg enthousiast.
Mantelzorgers hebben de markt als zeer waardevol ervaren. Ook standhouders waren enthousiast om elkaar te leren kennen.

Contactpersoon

Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem
c.haenen@mvtarnhem.nl06-16067490
MVT Arnhem bestaat dit jaar 25 jaar. Als afsluiting van ons jubileumjaar en in het kader van de Dag van de Mantelzorg hebben wij op zaterdag 11 november 2023 in het Stadhuis de speciale Mantelzorgmarkt Arnhem georganiseerd. Tijdens deze dag hebben ruim 60 organisaties laten zien wat zij te bieden hebben voor mantelzorgers die zorgen voor iemand uit Arnhem. Er waren leuke en ontspannende activiteiten en mantelzorgers konden een cadeautje ophalen als waardering voor hun belangrijke werk als mantelzorger. Bezoekers konden kiezen tussen een ochtend- of middagprogramma Datum: zaterdag 11 november 2023 Locatie: Stadhuis Arnhem (Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem)

Downloads

Publicatie

welkom-mantelzorgmarkt

Download

Links

Heb jij ook een voorbeeld?

Deel je project dan met anderen, zodat zij er ook mee aan de slag kunnen. Dit kan eenvoudig door een beschrijving van je project in te sturen. 

Vragen? Bel 030 - 760 60 55

Zie ook deze voorbeelden

E-learning over jonge mantelzorgers voor leerkrachten in het basisonderwijs

Met de e-learning ‘Jong & Mantelzorg’ ontdek je in een uur tijd alles over kinderen die voor een naaste zorgen. Het is…

Het jonge mantelzorg compliment in Terneuzen

Namens de gemeente Terneuzen mogen wij vanuit het JIP Terneuzen alle jonge mantelzorgers woonachtig in de gemeente Terneuzen bedanken voor hun inzet…

Inloopmomenten

Inloopmomenten voor mantelzorgers verspreid over de wijken. Het is belangrijk om dit breed te communiceren zodat mensen de inloopmomenten weten te vinden….