Werkwijze workshops en webinars

Workshops bieden we incompany aan, zowel lokaal als regionaal (gebruik je netwerk en organiseer de workshop samen met andere organisaties uit je omgeving). Je zoekt zelf de locatie, nodigt mantelzorgers uit, verzorgt de promotie en de catering. Wij zorgen voor de trainer die de workshop geeft op het door jouw gewenste thema. Workshops van twee uur bieden we in principe fysiek aan maar zijn ook online beschikbaar.

Workshop of webinar

Het verschil tussen webinar en een workshop is de duur van de bijeenkomst en daardoor ook de prijs. Op basis van jouw wensen en de doelgroep raden we je aan welk soort bijeenkomst het meest passend is. Uiteraard biedt de langere bijeenkomst veel meer mogelijkheden tot interactie en het stellen van persoonlijke vragen. Neem vooral contact met ons op voor advies.

  • Webinar: 1 uur
  • Workshop: 2 uur

Bij online bijeenkomsten geldt in principe geen limiet op het aantal deelnemers, tenzij expliciet het  maximum  aantal deelnemers vermeld staat bij de beschrijving van de betreffende workshop of webinar.

Kwaliteit van de Academie

MantelzorgNL vindt het belangrijk dat haar producten en diensten van goede kwaliteit zijn en voldoen aan de wensen van de klant. Indien je als klant niet tevreden bent over een training of workshop uit de Academie kun je dat kenbaar maken via info@mantelzorg.nl. Wij pakken elke klacht, suggestie of verbeterpunt met zorg op volgens een vooraf vastgestelde werkwijze.

Aanbod workshops en webinars

Ben je benieuwd naar het aanbod webinars en workshops? Ga naar de Academie en filter op workshops en webinars.