Ga naar de inhoud
24May 22
Agenda
Training

Basistraining Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers

Sparrenheuvel 38, Zeist
May 24, 2022
09:30 uur - 16:30 uur

We gaan op een toegankelijke en overzichtelijke wijze in op de verschillende wetten en regelgeving waarmee mantelzorgers te maken kunnen krijgen. De Wmo, Wlz en de Zvw worden besproken, en ook staan we stil bij mantelzorg en uitkering (AOW, bijstand, WW). Hoe werken de verlofregelingen en de Wet flexibel werken?

In deze training behandelen we actuele jurisprudentie en lokale casuïstiek. Na afloop van de training heb je voldoende kennis opgedaan om mantelzorgers inhoudelijk te adviseren en te informeren op sociaal juridisch terrein. Je hebt inzicht in het sociaal juridische speelveld rondom zorg en mantelzorg en bent op de hoogte van de actuele juridische ontwikkelingen.

De training is voor mantelzorgmakelaars en -consulenten die zich verder wil scholen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers.

Meer informatie over deze training

Praktische informatie

  • Wanneer: 24 mei van 9:30-16:30 uur.
  • Registerpunten: 8 punten op Registerplein.
  • Kosten € 250,- per deelnemer. Organisaties die zijn aangesloten bij MantelzorgNL betalen € 200,- per deelnemer.
  • Trainers: Rianne Hanning en Jasper van Heeren.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Incompany

Wil je de training ‘Basistraining Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers’ incompany organiseren?  Neem contact op.

Via onderstaand formulier meld je je aan voor 24 mei.