20May 21
Agenda
Training

Basistraining Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers

Sparrenheuvel 38, Zeist
May 20, 2021
09:30 uur - 16:30 uur

We gaan op een toegankelijke en overzichtelijke wijze in op de verschillende wetten en regelgeving waarmee mantelzorgers te maken kunnen krijgen. De Wmo, Wlz en de Zvw worden besproken, en ook staan we stil bij mantelzorg en uitkering (AOW, bijstand, WW). Hoe werken de verlofregelingen en de Wet flexibel werken? In deze training behandelen we actuele jurisprudentie en lokale casuïstiek. Na afloop van de training heb je voldoende kennis opgedaan om mantelzorgers inhoudelijk te adviseren en te informeren op sociaal juridisch terrein. Je hebt inzicht in het sociaal juridische speelveld rondom zorg en mantelzorg en bent op de hoogte van de actuele juridische ontwikkelingen.

De training is voor mantelzorgmakelaars en -consulenten die zich verder wil scholen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers.

Meer informatie over deze training

Praktische informatie

• Registerpunten: 8 punten op Registerplein
• Kosten: € 270,- per deelnemer. Organisaties die met een Basisabonnement zijn aangesloten bij MantelzorgNL ontvangen 5% korting, heeft jouw organisatie een Basis en Aanvullend abonnement dan krijg je 15% korting.

Deze training wordt BTW-vrij aangeboden, omdat deze is goedgekeurd door CRKBO en derhalve voldoet aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Nog 1 plek beschikbaar!

Heb je interesse om op de lijst voor de eerstvolgende training, dit najaar te komen, mail ons dan via academie@mantelzorg.nl!

Incompany

Wil je de training ‘Basistraining Sociaal juridische dienstverlening aan mantelzorgers’ incompany organiseren?  Neem contact op.