Nieuws

Wat kan het Adviesteam Mantelzorg voor jou betekenen?

We hebben al verschillende gemeenten en steunpunten op weg geholpen. De vragen die binnenkomen lopen uiteen. Denk aan vragen over respijtzorg en de inkoop daarvan, het bereiken van mantelzorgers, maar ook over samenwerking. Zo spraken we met Bianca Hierck en Tiny Visscher van MVT Arnhem. Zij werken aan een brede samenwerking op het gebied van mantelzorg:

“Het adviesteam is voor ons een sparringpartner om mee te denken met onze aanpak voor het Arnhems Mantelzorg Akkoord. De meerwaarde voor ons? Naast inhoudelijke kennis over mantelzorg heeft het adviesteam een groot netwerk van gemeenten en organisaties waar zij ons aan verbindt, zodat we ervaringen uit heel Nederland kunnen meenemen in onze plannen.” Aldus Bianca Hierck, MVT Arnhem
Het adviesteam biedt maatwerk. We delen kennis uit onderzoeken of praktijkvoorbeelden vanuit onze organisaties, passend bij de vraag die op dat moment speelt. We beantwoorden telefonisch vragen, maar kunnen ook kosteloos ondersteunen met een langer adviestraject tot 25 uur.

Voor meer informatie of vragen mail naar adviesteam@mantelzorg.nl of stuur een appje https://wa.me/31306592220