Drukwerk op maat

Maak snel en voordelig informatieproducten voor de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie. ‘Onze’ producten worden ‘jouw’ producten: in je eigen huisstijl, met je eigen logo en lokale informatie. Je hoeft informatieproducten niet meer zelf te ontwikkelen en bespaart daarmee veel tijd en geld.

“Eigen edities” van het Magazine Mantelzorger

Al 18 organisaties gingen je voor. Zij hebben hun eigen magazine gemaakt. Met lokale interviews, eigen logo, soms zelfs eigen naam. Maar als belangrijkste met contactinformatie van de eigen organisatie. Zo weet de lokale mantelzorger waar hij of zij moet zijn.

Wil jij meedoen? En in 2021 je ‘eigen magazine’ uitbrengen? Of gewoon wat meer toelichting op de mogelijkheden? Mail marketing@mantelzorg.nl  en wij nemen contact met je op. Wil je al meedoen met de editie van februari? Laat dat dan dit jaar nog weten.

Let op het magazine verandert van naam. De nieuwe naam wordt MantelKRACHT.

‘Het magazine wordt gewaardeerd door collega’s en ook door verschillende mantelzorgers. Het is ook een mooie manier om jezelf als organisatie neer te zetten en het thema te verbeelden.’

Heleen Vonk Mantelzorgcoördinator bij Indebuurt033

Wat kost een ‘eigen’ magazine?

Het basistarief voor 500 exemplaren van het magazine op maat kost €700,- exclusief btw. Dit is exclusief abonnementskorting. De korting met een Basis en aanvullend abonnement is maar liefst 15%. Bij 500 exemplaren betaal je als abonnementhouder dus maar € 1,19 (excl. btw) voor een compleet magazine, is de oplage 800 exemplaren dan daalt de prijs per magazine naar € 0,85 (excl. btw). Dus schaalvoordeel helpt!

Het basistarief bestaat naast de 500 gedrukte exemplaren uit:
– het faciliteren van het platform
– telefonische ondersteuning
– het nakijken van de aangeleverde bestanden op technische details
– het maken van 1 controle pdf
– het aanleveren van de bestanden bij de drukker
– begeleiding van het gehele project

Voor maar € 28,- bestel je 100 extra exemplaren. Doe je met alle 3 de edities mee dan krijg je extra korting.

Prijzen magazine op maat Mantelkracht 2021

Andere producten die je ‘eigen’ kunt maken zijn bijvoorbeeld het Zakboek Financiën, of de tiplijst voor het keukentafelgesprek. Flyer producten op maat.

‘Wij vinden dat het Zakboek Financiën een compleet overzicht geeft van alle regelingen die er voor mantelzorgers zijn. Daarom krijgt iedere mantelzorger een boekje bij inschrijving.’

Carolien Harbers, Adviseur Mantelzorg VHL, Gemeente Vijfheerenlanden