Platform

Exclusief voor aangesloten organisaties

Met veel plezier introduceren wij het platform van MantelzorgNL. Het platform is opgezet als service voor organisaties en gemeenten die zijn aangesloten bij MantelzorgNL. Het platform stelt je in staat om mantelzorgers eenvoudiger en sneller te ondersteunen met informatie- en ondersteuningsmateriaal.

In het platform vind je onder andere:

  • Een uitgebreide beeldbank met mantelzorgfoto’s (exclusief voor organisaties met een Basis en aanvullend abonnement mantelzorgondersteuning)
  • Een webshop met (informatie)producten om mantelzorgers te ondersteunen
  • De mogelijkheid om je eigen drukwerkproducten snel en eenvoudig te maken en meteen te laten drukken. Lees meer.

De komende periode wordt dit online platform, afhankelijk van de wensen van de gebruikers, uitgebreid met nog meer informatie en tools.

Link naar het platform

Aangesloten organisaties kunnen inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord.

Inloggen abonnement

Heb je (nog) geen abonnement bij MantelzorgNL, maar wil je een kijkje nemen in het platform of in de beeldbank? Log in met gebruikersnaam demo en wachtwoord demo. Let op, bestellen via de webshop in het platform is niet mogelijk. Heb je geen abonnement en wil je iets bestellen dat kan via de website. Wil je meerdere exemplaren bestellen mail info@mantelzorg.nl.

Meer informatie?

Heb je vragen over het platform. Wil je bijvoorbeeld je eigen magazine uitgeven of tip-lijsten transformeren tot je eigen producten? Mis je iets of heb je tips om het platform te verbeteren? Mail naar marketing@mantelzorg.nl.