Help mee

Samen staan we sterk!

Met jou als lid en dus met jouw steun staan we sterker voor mantelzorgers. Sterker in de media en sterker in de politiek. Zorgen voor je naaste moet kunnen passen binnen jouw leven. Met hart en hoofd zetten wij ons hier voor in en dus zitten wij regelmatig in Den Haag.

Hoe kun je MantelzorgNL concreet helpen?

Word lid

Als lid van MantelzorgNL heb je een streepje voor! Zo krijg je speciale en nuttige informatie direct thuis gestuurd, profiteer je van kortingen op producten in onze webshop en staan onze juridische adviseurs voor je klaar. Terwijl jij zorgt voor een ander, zorgt MantelzorgNL voor jou!

Geef je mening in het Nationaal Mantelzorgpanel

Ben je mantelzorger en wil je jouw mening delen over onderwerpen die jou aangaan? Doe dan mee met het Nationaal Mantelzorgpanel. Zo kunnen wij je belangen nog beter behartigen.

Geef om mantelzorg

1 op de 3 mensen is mantelzorger. MantelzorgNL is er om mantelzorgers te ondersteunen, bijvoorbeeld via de Mantelzorglijn. En daar is geld voor nodig. Geef jij voor mantelzorg? Doneer eenvoudig online!

Word vrijwilliger!

Wil jij je inzetten voor mantelzorgers? Word vrijwilliger bij MantelzorgNL. Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld als blogger, online coach of ervaringsdeskundige. Meld jij je aan als vrijwilliger?