Disclaimer

MantelzorgNL, Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers, werkt met zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle informatie op haar websites. Onjuistheden kunnen ondanks dat voorkomen. MantelzorgNL, of toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen verbonden met verdere verspreiding van onze informatie via internet, of voor technische storingen.

Aan de teksten op de websites en de via deze websites te downloaden documenten, geïnitieerd of in samenwerking met anderen tot stand gekomen en o.a bereikbaar via de urls waarvan MantelzorgNL domeinnaamhouder is of wordt, kunnen geen rechten worden ontleend:

Copyright

Alle rechten voorbehouden aan MantelzorgNL. Het is toegestaan om de inhoud van deze website te bekijken, te bewaren, uit te printen en (met uitzondering van de fotografie) te reproduceren en te verspreiden voor niet-commerciële doeleinden. Voorwaarde bij verspreiding is dat de inhoud hiervan niet gewijzigd wordt en de disclaimer en deze copyrightverklaring worden toegevoegd. Met bronvermelding MantelzorgNL en een link naar mantelzorg.nl.

Klachtenregeling MantelzorgNL Academie en Advies

MantelzorgNL vindt het belangrijk dat haar producten en diensten van goede kwaliteit zijn en voldoen aan de wensen van de klant. Indien je als klant niet tevreden bent over een product of dienst van MantelzorgNL Advies of Academie kun je dat kenbaar maken via info@mantelzorg.nl. In geval besloten wordt een klachtencommissie in te stellen, bestaat deze uit Wim Kooijman (onafhankelijke derde), Henny Sikken (voorzitter RvT en Ledenraad) en de bestuurssecretaris van MantelzorgNL. Hier lees je de Klachtenregeling Academie en Advies versie 2021 (pdf) van MantelzorgNL.