Dit biedt MantelzorgNL

Wij zijn een kleine, flexibele organisatie met 40 vaste en een wisselende groep flexibele medewerkers en zetten ons in voor iedereen die belangeloos voor een naaste zorgt. Dat doen we in een collegiale sfeer en met een ondernemende instelling.

Onze manier van werken

Samenwerking, resultaatgerichtheid en ruimte voor professionaliteit, kenmerkt onze manier van werken. De snelle transities op de zorgmarkt vragen om flexibiliteit. Daarom werken wij veel in projecten. Waarin projectleiders, inhoudsdeskundigen en communicatieprofessionals met maatschappelijke partijen aan de slag gaan met de vraagstukken en uitdagingen rondom mantelzorg.

We verzamelen, onderhouden en verspreiden kennis door advies of scholing. We nemen actief deel aan de publieke discussie en laten onze invloed gelden waar dat maar kan. En vanzelfsprekend zijn en blijven we een luisterend oor voor iedereen die met mantelzorg te maken heeft.

Werk, arbeidsvoorwaarden en salaris

MantelzorgNL heeft mogelijkheden voor vaste medewerkers, flexibele krachten en stagiairs. In alle gevallen kun je rekenen op werken in een inspirerende en ondernemende omgeving, waar mensen zich met hart én hoofd inzetten voor de mantelzorg.

Ontwikkeling vinden wij belangrijk. We willen dat de ambities van onze medewerkers gelijk blijven lopen aan die van onze vereniging in een telkens veranderende omgeving. Ons persoonlijke loopbaan- en opleidingsbudget is dan ook één van onze gewaardeerde arbeidsvoorwaarden.

Voor onze vaste medewerkers hanteren we de CAO Welzijn & Dienstverlening, flexibele medewerkers betalen we een marktconform tarief en stagiairs ontvangen een bij hun opleiding en stage passende vergoeding. Meer informatie hierover kun je altijd vinden bij de vacatures.

Werksfeer

Wij hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: betrokkenheid. We zetten ons in voor de mantelzorgers die hun werk vaak onzichtbaar en onopgemerkt doen, in omstandigheden die telkens kunnen veranderen. Tegelijk zijn we ook professionals. De combinatie van écht iets willen betekenen, onze kennis en ervaring inzetten, en een open blik naar buiten, bepaalt in hoge mate de werksfeer bij MantelzorgNL. Daarbij is volop ruimte voor jouw inbreng en zelfstandigheid en je kunt tegelijkertijd altijd op je collega’s terugvallen.

Locatie

Het kantoor van MantelzorgNL staat in Zeist, Sparrenheuvel 38, gebouw C. Bij functies zoals adviseur of projectmedewerker werk je ook regelmatig op andere locaties. Bijvoorbeeld bij een gemeente of mantelzorgondersteunende organisatie.