Nieuws

Stephanie neemt deze week Instagramaccount van MantelzorgNL over

Deze week neemt Stephanie samen met haar dochter Anna Sophie het instagramaccount van MantelzorgNL over. Anna Sophie is meervoudig gehandicapt. Ben je benieuwd hoe hun dagelijkse leven eruit ziet? Volg hen deze week dan via @MantelzorgNL

Even voorstellen

Stephanie en Anna Sophie stellen zich alsvolgt via Instagram voor:

‘Even voorstellen: wij zijn Anna Sophie en Stephanie. Dit is dag 1 van onze #mantelzorgstories
waarin we een kijkje in ons leven met onze dochter geven. Anna is 6 jaar en heeft een aantal bijzonderheden waardoor ze de wereld om haar heen niet zonder onze hulp begrijpt of kan leven.
In het kort: ze heeft het Syndroom van Down, een zeer ernstig verstandelijke beperking en een visus afwijking. Haar ontwikkelingsleeftijd ligt tussen de 4 en 10 maanden oud. “Wow zwaar” Ja. Soms wel. Dat zal ik niet ontkennen. En toch had ik haar en het bijzondere leven dat zij dankzij haar beperkingen met zich mee brengt, niet willen missen. Waarom niet? Dat laat ik graag deze week zien. Reis je een stukje met ons mee in de Wereld van Anna Sophie? Kijk en lees verder via het Instagram van MantelzorgNL.

Aanmelden

Vind jij het zelf leuk om een week het Instagramaccount van MantelzorgNL over te nemen, om zo een beeld te geven van je leven als mantelzorger? Laat het dan weten via webredactie@mantelzorg.nl.