Nationaal Mantelzorgpanel

Ben je mantelzorger en wil je je mening delen over onderwerpen die jou aangaan? Doe dan mee met het Nationaal Mantelzorgpanel. Zo kunnen wij je belangen nog beter behartigen.

Wat houdt het in?

Met het Nationaal Mantelzorgpanel peilt MantelzorgNL de meningen van mantelzorgers over actuele onderwerpen die met mantelzorg te maken hebben. Dat doen we via online enquêtes met meerkeuzevragen. Die enquêtes gaan bijvoorbeeld over financiën, ervaringen met hulpverlening of politieke ontwikkelingen.

Voor wie is het?

Alle mantelzorgers en ex-mantelzorgers kunnen meedoen aan het Nationaal Mantelzorgpanel. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van MantelzorgNL. Elke mening telt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je inschrijft bij het Nationaal Mantelzorgpanel, ontvang je een aantal keer per jaar een uitnodiging om een online enquête in te vullen. Dat kost je ongeveer vijf tot tien minuten.

Waarom zou je meedoen?

Door de reacties van jou en andere mantelzorgers krijgen wij snel een beeld van mogelijke knelpunten of problemen. En van de behoeften die u als mantelzorger heeft. Dat helpt ons om:

  • je belangen beter te behartigen
  • je belangen beter onder de aandacht te brengen in de media
  • onze producten en diensten voor je te verbeteren

Kortom: met jouw mening kan MantelzorgNL veel bereiken!

Resultaten

Heb je aan een enquête meegedaan, dan brengen we je per e-mail op de hoogte van de resultaten. Hier vind je de resultaten van vorige enquêtes.

Doe je mee?

Inloggen

Uitschrijven? Log dan eerst in en kies je vervolgens via Mijn Profiel voor Uitschrijven.

Privacyverklaring Nationaal Mantelzorgpanel