Leestijd 1-3 minuten

​Overzicht van gratis apps voor mantelzorgers

Deze apps helpen je de zorg voor een naaste met anderen te delen.

Carenzorgt

Via de website carenzorgt.nl kan er een zorgagenda worden geopend. Je nodigt anderen uit voor je zorgpagina om samen in één vertrouwde omgeving informatie te delen. Je gebruikt de kalender om samen de zorg te organiseren of te zien wie er langs komt. Je kunt berichten schrijven om te laten weten hoe het gaat en notities bijhouden om belangrijke zaken niet te vergeten. Je kunt de agenda ook koppelen aan zorgorganisaties. Hierdoor kun je als betrokkene ook het zorgdossier bekijken, weet je wanneer de thuishulp langskomt, kun je de rapportage van de verpleging lezen of berichten uitwisselen met de zorgverlener.

Ga naar Carenzorgt

Kom op bezoek

Bij Komopbezoek kun je gratis en eenvoudig een online bezoekkalender aanmaken waarmee familie en vrienden bezoek kunnen plannen. De bezoekkalenders kunnen eenvoudig gedeeld worden met familie en vrienden. Zij hoeven geen account aan te maken om een bezoek te plannen. Als beheerder nodig je mensen uit om op bezoek te komen en zij plannen hun eigen bezoek in.

Ga naar Kom op bezoek

Hello 24/7 Family app

Niemand kan zonder hulp. Met de gratis Hello 24/7 app verbind je iedereen om samen de zorg voor een naaste te organiseren. Voeg als mantelzorger eenvoudig familie, vrienden en buren toe. Zo maak je eenvoudig een sociaal netwerk aan. De app zit vol handige functies; eenvoudig videobellen met elkaar, familie-agenda inclusief actiepunten, overzichtelijke chats en een centraal familieprikbord voor de dingen die niemand mag vergeten. Vanuit de app kun je diensten en producten bestellen en die je kunt koppelen aan de app. De gratis versie biedt beperkte mogelijkheden. Wil je meer? Dat kan met een betaalde versie van de app.

Ga naar Hello 24/7