Leestijd 1-3 minuten

Doe de test: Waar blijft mijn tijd?

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten? Zorgen voor een ander kost tijd. Soms meer tijd dan je eigenlijk hebt. Wil je weten waar jouw tijd blijft? Ga naar Waar blijft mijn tijd en doe de test. En ontdek hoe jij je tijd in balans brengt.

Hoe besteed jij je tijd?

Je bent niet alleen mantelzorger. Je werkt wellicht ook of volgt een opleiding. De was en de boodschappen moeten gedaan worden. En ook je gezondheid, familie, kinderen, vrienden, hobby’s en sport vragen tijd. Kortom, je week vult zich met allerlei bezigheden.

Het is goed om af en toe stil te staan bij jouw tijdsbesteding. Zeker als je het gevoel hebt dat je tijd tekort komt of steeds maar moe bent. Of als het combineren van mantelzorg met je andere activiteiten lastig is.

Test waar jouw tijd naartoe gaat?

Met de test Waar blijft mijn tijd? breng je in kaart wat je allemaal doet in een week en hoeveel tijd die activiteiten je kosten. Daarbij kijkt je niet alleen naar je mantelzorgtaken. Maar ook naar de tijd die werk, studie, huishouden, sociale contacten slaap en ontspanning vragen. Vul nu de test in en ontdek hoe jij je tijd verdeelt.

Na de test zie je in een overzicht waar je tijd naartoe gaat. Is je week in balans? Of wil je er iets aan veranderen? Bepaal waar jij verder over na wilt denken of waar jij hulp bij nodig hebt.  In de test vind je informatie die je daarbij kan helpen.

Doe de test

Ga naar de test Waar blijft mijn tijd?